iBreeze prémium alvásterápiás eszközök a Lindétől

Új termékekkel bővül az Egészségügyi Üzletág portfóliója

Az idei évtől kiemelt figyelmet fordít a Linde Healthcare Üzletága az alvásdiagnosztikai és -terápiás készülékek magyarországi bevezetésére. A BMC Medical termékei mellett 2019 júliusától a Resvent prémium eszközei is elérhetőek.

A portfólió bővítés oka a megnövekedett igény a szélesebb körű funkcionalitásra és az igényes külső kialakításra. A Resvent iBreeze prémium alvásterápiás eszközök jellemzői a beépített intelligens párásító és a vezeték nélküli adatátvitel beépített 2G adatkártyával. Az igazán különleges Resvent iBreeze+ pedig a világ egyik legkisebb mobil alvásterápiás készüléke: súlya 0,7 kg, átmérője mindössze 15 cm. Az eszköz hordozható, akkumulátorral működtethető, így utazás során is könnyedén alkalmazható. Az iMatrix felhő szolgáltatásnak köszönhetően az iBreeze termékeken mért adatok egy intelligens eszköz (telefon, táblagép, számítógép) segítségével gyakorlatilag bárhonnan és bármikor elérhetőek a betegek és kezelőorvosuk számára egyaránt. 

A BMC-vel és a Resvent-tel kötött stratégiai megállapodások keretében Magyarországon egyedüliként forgalmazza a Linde Gáz Magyarország Zrt. ezen gyártók termékeit, melyek a budapesti bemutatóteremben megtekinthetőek, kipróbálhatóak.

Termékismertető szórólap

További információ:
https://alvasterapia.hu/alvasterapias-eszkozok/#ibreeze
www.linde-healthcare.hu/shop

Kapcsolat: 

Bagyal Alex
alex.bagyal@linde.com
+36 20-938-0922