Telehealth/Remote Patient Care: Female hospital staff with tablet.

Orvosi gázok

Vezető szerepünk van a gázok gyógyászati felhasználásának fejlesztésében, célunk az, hogy lehetővé tegyük az egészségügyi szakembereknek a betegek jobb és biztonságosabb kezelését.

A Linde Healthcare elkötelezett az ápolás kiváló minősége és a betegek biztonsága iránt egyaránt, összhangban a gyógyszerészeti és orvosi eszközökre és berendezésekre vonatkozó előírásokkal és szabványokkal, az alapanyagok megválasztásától kezdve a gyártáson keresztül a gázok terápiás alkalmazásáig.

A Linde Healthcare hosszú ideje úttörő szerepet tölt be az új orvosigáz-termékek bevezetésében az egészségügyigáz-ellátás területén. Elköteleztük magunkat az egészségügyi szolgáltatókkal és az ellenőrző hatóságokkal való szoros együttműködés mellett abban, hogy termékeink, a legjobb gyakorlatnak megfelelő alkalmazását elősegítsük. Lépést tartunk a klinikai kutatásokkal, és folyamatosan dolgozzuk ki és fejlesztjük tovább az egészségügyi szakemberek és a betegek egyedi igényeit kielégítő megoldásainkat. Segítjük Önt az orvosi gázok szállításának és alkalmazásának minden területén, ideértve a logisztikát, a biztonsági rendszereket, a műszaki megoldásokat, a szolgáltatásokat és az egyedi betanítást is.

    - Orvosi gázaink biztonságos alkalmazásának és hatásosságának dokumentálásában követjük a Nemzetközi Harmonizációs Konferencia (ICH) által felállított gyógyszerészeti irányelveket.

    - A hagyományos gyógyászati gázok – mint az oxigén és a dinitrogén-oxid – esetében az általunk vezetett dokumentáció megfelel az illetékes hatóságok szabályozási irányelveinek.

    - A gázokat alkalmazó terápiák minőségének, preklinikai és klinikai fázisának dokumentálása ugyanazon irányelvek alapján történik, mint az új gyógyszervegyületeké.

Kérdése van? Rendelni szeretne?