Orvosi szintetikus levegő

A megbízható orvosi szintetikus levegő elengedhetetlen a kórházakban, különösen a légzőszervi megbetegedések kezelésében.

A kórházakban és a klinikákon az orvosi szintetikus levegő elsődleges felhasználási területe a lélegeztetés és az aeroszolterápia, valamint az anesztézia: 

  • Az olyan légúti megbetegedések gyógyításában, mint az asthma bronchiale vagy a COPD, a gyógyszer adásának leghatékonyabb módja a közvetlenül a tüdőbe juttatás inhalációval. A nebulizátorokat azoknál a betegeknél alkalmazzák gyógyszerbevitelre, akiknél akadályozott a hagyományos inhalátorok használata. Orvosi szintetikus levegő alkalmazható nebulizátorokban a hatóanyag hajtógázaként, a folyadék-halmazállapotú gyógyszer aeroszollá történő alakításában, amely ezt követően már inhalálható.
  • Az orvosi szintetikus levegőt az altatószer hordozógázaként alkalmazzák az inhalációs anesztézia során. Alkalmazható nitrogén-monoxiddal együtt, a magas oxigénkoncentráció hatásainak csökkentésére. 
  • Egyes betegek számára minden esetben szükséges a bizonylatolt minőségű, érzékenyebb légzőrendszerük védelmére szolgáló orvosi szintetikus levegővel való ellátás.

Nurse measuring results of a cardiopulmonary exercise test in Air care centre Portugal (Respiratory Rehab Center)

Kérdése van? Rendelni szeretne?