LIV (Linde Integrated Valve) kombiszelep

A LIV kombiszelep egyszerű beállítási, szabályozási lehetőségének köszönhetően a terápia azonnal akadálytalanul és teljes biztonsággal megkezdhető.

A LIV kombiszelep könnyű, azonnali használatra kész, mobil gázellátást biztosító egység, beépített nyomásszabályzóval. Arra tervezték, hogy hatékonyabbá tegye a kórházi személyzet munkáját. Nincs szükség többé a reduktorok cseréjére, beállítására, így megszünteti a betegápolásban az esetleges holtidőket. A nyomás precízen előre beállított és kontrollált. Többféle gázáram beállításával a terápia pontosan hozzáigazítható a beteg egyéni igényeihez.

  • A kombiszelep segítségével az előre beállított, állandó alacsony kilépő nyomás mellett az Ön igényének megfelelően megválasztható az áramlási sebesség.
  • A széles határok között megválasztható áramlási mennyiség több lehetőséget ad az adott beteg számára előírt terápiás érték tartására.
  • A folymatosan aktív nyomásmérővel és a jól leolvasható kijelzővel mindig pontosan nyomon követhető, mennyi gáz van még a palackban.

A LIV kombiszeleppel a kezelés bármikor megkezdhető.

LIV valves and cylinders image to be used for LIV campaign

Kérdése van? Rendelni szeretne?