Új oxigénkoncentrátorok az otthoni betegellátásában

Várhatóan 2020. júniustól bővül a Linde kínálata a GCE készülékeivel

A hosszú távú oxigénterápiára (LTOT) szoruló betegek otthoni ellátásának egyik legjobb módja az oxigén koncentrátor használata. Ez a készülék a körülöttünk lévő levegőből állítja elő a légzési elégtelenséggel küzdőknek szükséges oxigént. A Linde Gáz Magyarország Zrt. várhatóan 2020 júniusától forgalmazza a GCE új oxigén koncentrátorait.

A könnyű, ergonómikusan megtervezett M50 készülék magas koncentrációjú oxigént szolgáltat, akár 5 liter / perc áramlási sebességgel. A kompakt kialakításnak köszönhetően az M50 könnyen mozgatható, tárolható és karbantartható - mindössze egy perc szükséges a felhasználó által karbantartandó alkatrészek cseréjéhez. Az oxigénkoncentrátor rendelkezik egy beépített érzékelővel, ami folyamatosan ellenőrzi a beállított áramlás oxigén százalékát, és alacsony érték esetén riasztással figyelmezteti a beteget.

Az OC-E80 és az OC-E100 oxigénkoncentrátorok percenként akár 8 liter illetve 10 liter oxigént biztosítanak a betegek számára. A nagy LCD képernyőnek köszönhetően a betegek háromszínű sávon láthatják az oxigénkoncentrációt, hogy valós időben megfigyelhessék az oxigén szinteket. Az OC-E sorozatot a karcsú kialakítás mellett a könnyű kezelhetőség jellemzi. Csendes működése lehetővé teszi a 8-10 liter/perc áramlással való folyamatos betegellátást a beteg nyugalmának fenntartása mellett.

Bővebb információ a prospektusban található ITT 

Amennyiben termékeink felkeltették érdeklődését, kérjük keresse Bagyal Alexet az alex.bagyal@linde.com címen vagy a +36 20-938-0922 telefonszámon.