Kórházi felszerelések

A műszaki fejlesztés innovatív megközelítése a Linde Healthcare-nél forradalmasította a gázok terápiás alkalmazásának lehetőségét.

A Linde Healthcare sokféle, gondosan kiválasztott és minősített eszközt értékesít, előtérbe helyezve a biztonságot és a minőséget az Ön és a betegek számára. A tervezés, a gyártás, a szállítás, az installáció és a betanítás integrált részét képezi az általunk szállított, orvosi gázok tárolására szolgáló palackoknak, cseppfolyós gázok tárolására alkalmas tartályoknak, gépes központoknak, áramlásmérőknek, adagolószelepeknek, maszkoknak, szűrőknek és az egyéb szükséges felszerelésnek.

A gyógyító eljárások javítását célzó megoldások tervezésében nem csak a tudományt és a terápia hatásosságát kell figyelembe venni. Lényeges szempont az is, miként alkalmazhatja az ápoló a kezelést, sőt az is, hogyan reagál arra a beteg. A készülékek kialakításának, az ergonómiának például kiemelt jelentősége van a mentőkocsiban éppúgy, mint a nagy betegforgalmú kórházakban, klinikákon. Természetesen minden esetben kiemelt szempont a terápia betegre gyakorolt hatása, azonban az adott készülék kezelhetősége, könnyen használhatósága sokat tehet az egészségügyi szakemberek munkájának egyszerűsítésében, munkakörülményeinek javításában.Hospital technical equipment

Kérdése van? Rendelni szeretne?