Cryospeed - Folyékony nitrogén ellátás, kiszállítás már 5 litertől

Cryospeed szolgáltatásunk kis mennyiségű cseppfolyós nitrogén kiszállítását teszi lehetővé helyszíni töltési lehetőséggel

Ha érdeklődik áraink, kiszállítási kondícióink iránt, hívja a +36-20-9375-611 telefonszámot, vagy töltse ki az alábbi űrlapot

Cryospeed szolgáltatásunk kis mennyiségű cseppfolyós nitrogén kiszállítását teszi lehetővé helyszíni töltési lehetőséggel.
Igazodva a növekvő piaci igényekhez indítottuk el mini-trélerünket, mely bármely labor, intézmény területén, képzett személyzettel biztosítja az eszközök intézményen belüli mozgatását illetve helyszíni töltését, cseréjét, ezzel is segítve a laborban dolgozók munkáját.
2019 januárban indult útnak a Linde első, folyékony nitrogént szállító mini trélere. Ezzel az új autóval lehetővé vált a helyszíni töltés olyan vevők esetében is, amelyek eddig nem, vagy csak nehezen voltak megközelíthetők (jellemzően belvárosi területekről van szó).  A Cryospeed szolgáltatás többek között a laboratóriumok, az egészségügyi intézmények, a krió- és biobankok valamint a kriószaunák folyékony gáz ellátásához a legmegfelelőbb megoldás, melyek kis vagy közepes méretű dewar edényeket használnak. Ennek az ellátási módnak a segítségével a cseppfolyós nitrogén felhasználók ellátása egyszerűbben, pontosabban, a költségek jobb optimalizálása mellett történik.