Forgalmazói megállapodás a Linde Zrt. Helthcare üzletága és a CRYOACTION között

Új krióterápiás szolgáltatást vezetünk be edzőtermek, gyógyfürdők és szállodák részére.

A CryoAction, a krioterápiás kamrák vezető szolgáltatója. A Linde Zrt. Helthcare üzletága portfóliójának bővítése érdekében forgalmazói megállapodást kötött a londoni székhelyű céggel, amely elsősorban edzőtermek, gyógyfürdők és wellness szállodák részére értékesít krióterápiás kamrákat.

A krioterápiát elsőként Japánban alkalmazták a 70-es évek elején, ahol reumatológusok az ízületi fájdalom kezelésére használták. Rájöttek, hogy a bőrfelszín alacsony hőmérséklettel való expozíciója kiváltja a fájdalmat és gyulladást csökkentő endorfinok felszabadulását. A hideg gyulladásgátló szerként működik és így enyhíti a fájdalmat.
Később ez a terápiás forma széleskörűen használttá vált az elit sportban és mára már nem csak a sportolók körében ismert, hanem a különböző betegségek hatékony kezelésére is használják.
A krioterápiás kezelés az egész test hűtését jelenti egy elszigetelt kamrában, amelynek hőmérséklete -110 ° C és -160 ° C között van. A kezelés 2-4 percig tart.

Magyarországon egyedülálló módon kínálunk olyan krióterápiás szolgáltatást, amely a kivitelezést és gázellátást is magába foglalja.
A téma felelőse Balogh Dániel alkalmazástechnikai mérnök (daniel.balogh@linde.com, +36-30-306-3340).
Kérjük tekintse meg prospektusunkat ezen a linken, ahol részletesebb információ olvasható a szolgáltatásról.