Gazdagítsa ismereteit a gázokról, gázos terápiákról és eszközökről!

Új online képzési lehetőséget vezetünk be, melynek első témája a fájdalomcsillapításhoz és analgéziához kapcsolódó kérdéskört dolgozza fel.

Mai rohanó világunkban egyre kevesebb idő jut a képzésre, megfelelő ismeretek megszerzésére. Kollégáinkat, munkatársainkat nehéz kiszakítani a napi feladok szorításából. Ez a tapasztalat ösztönözte azt a törekvésünket, hogy kidolgozzunk egy online képzési platformot, ahol az érdeklődő akkor és olyan ütemben foglalkozik az ismeretszerzéssel, amikor arra lehetősége adódik. Nincs másra szüksége mint internet kapcsolatra, felhasználói azonosítóra és jelszóra, no meg elkötelezettségre a tudás megszerzéséhez.
Elsőként a fádalomcsillapításhoz és analgéziához kapcsolódó kérdéskör gázos vonatkozásait dolgoztuk fel egy több mint 10 modulból álló oktató anyagban. Különféle munkaterületen dolgozók számára (orvosok, nővérek, műszakiak, raktárosok) lehet érdekes az ismeretanyag, mely moduláris felépítése miatt részeiben is elsajátítható, testre szabható.
A felhasználók visszajelzésének és igényeinek tükrében további területek feldolgozását is tervezzük.
Az egyes témakörök végén teszt segít elmélyíteni a tudást. A sikeresen teljesített tesztet követően digitálisan kiállított és ellenjegyzett tanúsítványt tölthet le a képzésen résztvevő kolléga.

A fájdalomcsillapításhoz és analgéziához kapcsolódó képzés iránti érdeklődése esetén, kérjük keresse Dr. Bencze Tünde gáz terápiás specialista kollégánkat (tunde.bencze@linde.com, +36-30-349-2237).