Kulcsrakész krioszauna rendszerek

A krioterápiát elsőként Japánban alkalmazták a 70-es évek elején, ahol reumatológusok az ízületi fájdalom kezelésére használták. Rájöttek, hogy a bőrfelszín alacsony hőmérséklettel való expozíciója kiváltja a fájdalmat és gyulladást csökkentő endorfinok felszabadulását. A hideg gyulladásgátló szerként működik és így enyhíti a fájdalmat. Később ez a terápiás forma széleskörűen használttá vált az elit sportban és mára már nem csak a sportolók körében ismert, hanem a különböző betegségek hatékony kezelésére is használják.
A krioterápiás kezelés az egész test hűtését jelenti egy elszigetelt kamrában, amelynek hőmérséklete -110 ° C és -160 ° C között van. A kezelés 2-4 percig tart.

A BOC UK és a CryoAction angol cég évek óta fennálló együttműködése, illetve a Linde Gáz Magyarország Egészszégügyi Üzletágának megállapodása alapján, mostantól portfóliónkban elérhető a jelenleg legbiztonságosabb kriószauna megoldás, mely üzemeltetési költség oldalról is a legoptimálisabb megoldást nyújtja. 
    • Innovatív, egy- vagy kétkamrás krioterápiás rendszer
    • A legkorszerűbb és magas színvonalon gyártott termék – Angol anyacég, lengyel gyártóüzem
    • Közvetett hűtési technológia  - hőcserélőn keresztül – a használó semmilyen formában nem kerül közvetlen kapcsolatban a cseppfolyós és gáz nitrogénnel
    • Akár -160 °C-os hőmérséklet is elérhető
    • Könnyen kezelhető, intuitív felhasználói felület
    • Jelenleg a piacon elérhető legbiztonságosabb rendszer
    • Nagy szín- és méretválaszték

Magyarországon egyedülálló módon kínálunk olyan krióterápiás szolgáltatást, amely a kivitelezést és gázellátást is magába foglalja.

További információért keresse alkalmazástechnikai mérnökünket:

Debreczeni Ádám
e-mail: adam.debreczeni@linde.com
mobil: +36-20-338-7172


Kérjük tekintse meg prospektusunkat ezen a linken, ahol részletesebb információ olvasható a szolgáltatásról.